ASIOINTI VERKKOKAUPASSA

Bella & Bo myy täysi-ikäisille (18v-) yksityishenkilöille Suomeen, sekä Suomen ulkopuolelle. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Asiakkaan tulee kuitenkin antaa kaikki pakolliset merkityt tiedot.

TOIMITUSKULUT

Suomi: 3 €. Yli 100 € tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja

Ahvenanmaa: 5 € (ei sis. alv)

Muu EU: 12,90 €

EU:n ulkopuolelle: Ota yhteyttä sähköpostitse ennen tilausta, niin laskemme todelliset postikulut.

Yli 100 euron tilaukset Suomeen toimitetaan ilman toimituskuluja. Jos palautat tuotteita tilauksesta ja tilauksen arvo jää alle 100 euroa, niin toimituskulut lisätään tilaukseen normaalisti.

TOIMITUSAIKA

Yleisimmät tomitusaikamme Suomeen ovat 2-4 arkipäivää tilauksesi vastaanottamisesta. Toimitusaikamme ulkomaille 1-2 viikkoa. Kiireisinä aikoina sekä toimitusmatkojen piituudesta riippuen, toimitus voi kuitenkin kestää kauemmin.

FORCE MAJEURE (YLIVOIMAINEN ESTE)

Bella & Bo, ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy ylivoimaisen esteen tai tapahtumaan (force majeure) vuoksi. Ylivoimaisia esteitä ovat mm. sota, mellakka tai muu kriisitilanne, liikekannallepano, maanjäristys, hirmumyrsky, meteoriitti, viranomaisen suorittama tuontikielto ja takavarikko, tai muu merkittävä ja epätavallinen Bella & Bo:sta riippumaton syy.

VAIHTO JA PALAUTUS

PALAUTUS

Kuluttajasuojalain mukaan tuotteilla on 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus niiden vastaanottamisesta. 14 vrk jälkeen emme hyväksy enää palautuksia.

Kaupan peruuttamisesta on ilmoitettava meille kirjallisesti osoitteeseen info@bellabo.fi, jonka jälkeen tuote on palautettava meille viipymättä.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättämiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautettavan tuotteen on oltava vahingoittumaton, käyttämätön, pesemätön ja kaikki tuotelaput pitää olla kiinni. Tuotteen on oltava alkuperäisessä pakkauksessa. Jos tuote ei ole palautettaessa myyntikuntoinen, palautusta ei voida hyväksyä.

Ilmoita meille seuraavat tiedot:

Nimesi
Osoitteesi
Tilauksen tiedot (tilauspäivä, tilauksen vastaanottopäivä)
IBAN-tilinumerosi

Säilytä postista saamasi kuitti palautuksestasi ja muista liitä palautuksen mukaan nimesi ja osoitteesi. Pakkaa tuotteet huolellisesti, jotta ne eivät vahingoitu kuljetuksen aikana. Palauttamiseen voit käyttää samaa pakkausmateriaalia, jossa olet lähetyksen saanut.

Veloitamme palautuksista seuraavasti:

alle 500 g: 2 €
yli 500 g: 5 €

Suomen ulkopuolelta palautettaessa asiakas maksaa itse palautuksen postimaksun.

Tuotteet on lähetettävä kirjeenä tai postipakettina, ei postiennakolla tai kirjattuna. Emme lunasta postiennakkolähetyksiä.

Vastaanotettuamme palautetun tuotteen palautamme ostosumman sekä teille aiheutuneet postikulut tilillenne lukuunottamatta yllä mainitsemaamme palautuskulua.

Palautusosoite:

Asiakaspalautus
Bella & Bo
Tuulenpesäntie 4
FI – 65280 Vaasa

LUNASTAMATON PAKETTI

Tilauksen noutamatta jättäminen postista ei ole palauttamista. Mikäli tilauksesta ei ole tehty peruutusilmoitusta ja/tai se on jätetty noutamatta postista, joudumme perimään 10,00 € maksun meille aiheutuneista kuluista.

VAIHTAMINEN

Tuote voidaan vaihtaa kerran erikokoiseen (tai samanhintaiseen tuotteeseen) veloituksetta. Jos haluat vaihtaa tuotteen johonkin toiseen, erihintaiseen tuotteeseen, palautat aikaisemmin tilatun tuotteen normaalisti asiakaspalautuksena ja teet uuden tilauksen.

REKLAMAATIO

Jos asiakkaalle on toimitettu väärä / vioittunut tuote (tai tuote on kadonnut kuljetuksen aikana), pitää asiakkaan ilmoittaa tästä Bella & Bo :lle 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Ilmoita virheestä välittömästi sähköpostitse info@bellabo.fi osoitteeseen. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin. Reklamaatiotapauksissa vastaamme palautuksen postikuluista.