Tervetuloa Bella & Bo :lle!

TARINAMME

Bella & Bo on Kids Concept Store, jonka lapsuudenystävät Belinda ja Katja perustivat vuonna 2014. Bella & Bo syntyi yhteisestä haaveesta perustaa verkkokauppa, jonka valikoimista löytyisi ekologisia, ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistettuja lastenvaatteita sekä sisustustuotteita.

Tuotteemme ovat huolella valittuja ja lastenvaatteemme ekologisia. Olemme koonneet yhteen valikoiman upeilta valmistajilta, joilla on samankaltainen ympäristöystävällinen ajatusmaailma kuin meillä itsellämme. Lastenvaatteemme ovat valmistettu luomupuuvillasta, joka ei sisällä kemikaaleja eikä haitallisia aineita. Tulevaisuuden haaveenamme on, että kaikki myymämme lastenvaatteet olisivat GOTS- sertifioituja. GOTS-sertifikaatti kattaa koko tuotantoprosessin luonnonmukaisesti viljellystä raaka-aineesta koko tuotantoketjun läpi lopulliseen tuotteeseen asti. Huomioon otetaan myös ihmisten ja eläinten hyvinvointi. Pidämme itse valtavasti kaikista tuotteistamme, ne ovat iloisia ja värikkäitä, aivan kuten kaikki ihanat lapsemmekin!

Tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä info@bellabo.fi. Pyrimme vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin 24 tunnin sisällä.

Kehitämme valikoimaamme koko ajan. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on mielessäsi tuote, joka sopisi valikoimaamme!

Bella & Bo
Tuulenpesäntie 4
65280 VAASA
SUOMI
info@bellabo.fi
Y-tunnus: 2647257-5